Partizan u problemu, Kojić mora na operaciju!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 04.01.2014.
21:43
Izvor: Sportske.net

Napadač šestostrukog uzastopnog prvaka Srbije Nemanja Kojić obnovio je povredu stopala i moraće da bude podvrgnut operaciji kako bi do početka prolećnog dela sezone mogao da se vrati u trenažni proces.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Loše vesti stigle su u subotu za trenera Partizan Marka Nikolića koji je i onako imao problem sa fudbalerima iz napadačke linije.

Nemanja Kojić obnovio je povredu pete metatarzalne kosti i moraće da bude podvrgnut hiruškom zahvatu, iako se nalazi na putu oporavka.

Doktor Ilija Rosić objasnio je da je Kojić preopteretio stopalo tokom rehabilitacije te da ga nakon Božića očekuje odlazak "pod nož".

"Nemanja je obnovio povredu pete metatarzalne kosti, s tim što će ovoga puta morati na operaciju, koja bi trebalo da bude obavljena odmah posle Božića. Pred Novu godinu počeo je sa trčkaranjem, ali je preopteretio stopalo i sada ga očekuje pauza sedam, osam nedelja" rekao je Rosić a prenose "Novosti".

Nemanja Kojić nije nastupao za crno-bele od sredine novembra kada je zadobio pomenutu povredu, a kako sada stoje stvari, bivši napadač Rada vezaće tri i po meseca van terena.

To znači da Marko Nikolić neće moći da računa na Kojića na početku priprema, a samim tim ni na početku prolećnog dela sezone, te da crno-beli čim pre moraju da dovedu minimum jednog klasičnog napadača.

Po svoj prilici, zamena za Nemanju Kojića stići će iz Novog Sada pošto je Petar Škuletić praktično već dogovorio transfer u svoj bivši klub i pitanje je dana kada će biti promovisan u Humskoj.

Ne propustite