Partizan - Velika seoba špiceva!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 26.12.2013.
10:33
Izvor: Sportske.net

U poslednjih godinu dana kroz Partizan prodefilovao veliki broj napadača, kako sada stvari stoje ostaće jedino Fofana koji je došao letos.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Još od odlaska Klea, špicevi se zadrže šest meseci ili godinu dana, izuzev Tejga koji nije zadržan ostali nisu uglavnom ispunili očekivanja.

Eduardo je bio skupo plaćeni promašaj, posle njega je klub tražio rešenja, bez nekog efekta.

U nekim slučajevima poput Stefana Šćepovića nije bilo ni strpljenja, a čini se ni poverenja, ovaj fudbaler sada sjajno igra u Segundi. Njegov brat Marko koji je mnogo obećavao je izgubljen negde između povrede i sukoba sa navijačima, završio je letos u Pireju gde nije dobio šansu pa će naredno proleće provesti u Ergotelisu.

Aleksandar Mitrović je eksplodirao prošle godine, prodat je Anderlehtu, posrtanja tokom jeseni su posledica tog transfera. Nemanja Kojić koji je dovede prošle zime nije uspeo da se nametne. On razmišlja o odlasku, tim pre što se najavljuje dolazak Škuletića, koji je sličan tip igrača.

"Ako ne računaju ozbiljno na mene, najbolje je da odem", rekao je "Sportu" korpulentni špic.

Ostaće Fofana koji je letos stigao na osnovu mečeva crno-belih sa Pjunikom.

Zanimljivo da su i ostali ofanzivni igrači dovedeni recimo umesto Lazara Markovića razočarali, to se odnosi na Malbašića i Grbića, Knežević je još letos ustupljen Radničkom.

Luka bi bljesnuo ponekad, ali ni on nije dobijao šansu u kontinuitetu, pogotovo od kada je eksplodirao Živković.

Špic će pretrpeti izmene, čeka se rasplet sa Vojvodinom oko Škuletića, Partizan merka staru metu, Uroša Đurđevića, očekuju i pomoć Peđe Mijatovića u tom transferu.

Dakle, ponovo nova lica, nove nade, očekivanja koja će, veruju u klubu konačno biti potvrđena u praksi...

Ne propustite