Partizan "za poneti"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.12.2012.
15:18
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan promovisao je danas novu android aplikaciju putem koje će navijači moći da saznaju sve što ih interesuje a vezano je za klub iz Humske.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Marketing služba fudbalskog kluba Partizan danas je predstavila javnosti novinu koja će obradovati sve navijače tog kluba.

Naime, petostruki uzastopni šampion Srbije od danas je pustio u rad android aplikaciju koja ima za cilj poboljšanje komunikacije između kluba i navijača ali i potpunu informisanost pristalica crno-belih gde god da se one nalaze.

Šef marketing službe FK Partizan Snežana Filipović saopštila je da je Partizan po ovoj inovaciji prvi u regionu.

"Reč je o zvaničnoj aplikaciji FK Partizan za sve vrste mobilnih uređaja. Trendovi u polju komunkacija nam trenutno govore da aplikacije za mobilne uređaje nisu budućnost, one su sadašnjost.  I na ovom polju Partizan je prvi. Jedini smo klub na ovim prostorima koji je napravio zvaničnu aplikaciju za mobilne platforme, i koji i u ovom polju ordžava korak sa globalnim trendovima" kazala je Filipovićeva.

Tako će navijači Partizana u svakom trenutku, gde god da se nalaze, na svom smart telefonu ili tabletu moži da se informišu o svemu što se dešava u Humskoj.

Ne propustite