Partizan - Završen prvi deo priprema u Beleku

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 31.01.2014.
19:18
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Ekspedicija FK PArtizan kompletirala je prvi deo priprema u Beleku i već u subotu ujutru doputovaće u Beograd gde će boraviti svega tri dana do nove selidbe na obale Sredozemnog mora.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana odradili su u petak poslednja dva treniga prvog dela priprema u turskom letovalištu Antalija.

Nikolić je tokom jutra svoje izabranike poslao u teretanu na trening oporavka a potom su fudbaleri odradili i lagana istrčavanja po plaži.

Popodnevni časovi bili su rezervisani za naporan trening punog intenziteta čime je šestostruki uzastopni šampion Srbije zvanično okončao prvi deo priprema u Beleku.

Stručni štab i fudbaleri Partizana u subotu ujutru kreću put Beograda gde će boraviti do srede ujutru kada sledi povratak u Tursku na završni deo priprema.

U utorak će crno-beli odigrati još jedan kontrolni meč protiv beogradskog Hajduka, dok će tokom poslednje faze priprema rivali Partizana biti znatno ozbiljniji.

Tokom prvog dela priprema u Antaliji izabranici Marka Nikolića odigrali su tri kontrolne utakmice na kojima su upisali dve pobede (Volfsberg 2:1 i Gjongnam 2:1) i jedan poraz (Liteks 3:2).

Od naredne srede crno-beli će se ponovo naći u Beleku i od tog trenutka počeće "fini radovi" na uigravanju ekipe za prva prolećna iskušenja u JSL.

Ne propustite