Partizan zove navijače: ''Ovo je meč sezone, dođite u Arenu!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.04.2014.
11:16
Izvor: Sportske.net

Hteli, ne hteli, ocena kompletne sezone ekipe Partizana biće poznata u petak, kada ekipa Duška Vujoševića u ''Areni'' dočekuje zagrebačku Cedevitu, u borbi za plasman u Evroligu.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Iako su u najvećem delu sezone, i pored mnogobrojnih problema ostvarili planirano - izborili plasman u Top 16 Evrolige, kao i mesto na završnom turniru regionalne lige, uz uspešan start u domaćoj Superligi, gde se bore za 13. uzastopnu titulu, sve bi to moglo da ''padne u vodu'' u slučaju neuspeha protiv Cedevite u polufinalu ABA lige.

Naravno, toga su u potpunosti svesni u Partizanu, pogotovo ako se ima u vidu i sve teža finansijska situacija u klubu, pa se pobeda nad Zagrepčanima nameće kao imperativ.

''Od rezultata na utakmici protiv Cedevite zavisi da li će klub igrati Evroligu sledeće godine ili ne. Mi sa Evroligom jedva preživljavamo, a bez nje bi to bilo zaista jako teško'', jasna je poruka trenera Duška Vujoševića, koju je izrekao odmah posle utakmice sa Metalcem u četvrtom kolu Superlige pre nekoliko dana.

Zbog toga, klub je na svom zvaničnom sajtu još jednom apelovao na navijače da u što većem broju dođu u petak u ''Arenu'' i podrže Partizan u ovoj ključnoj utakmici, kad je u pitanju budućnost kluba u sledećoj sezoni.

Ulaznice za ovu utakmicu mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, a ovo su njihove cene:

Tribine SEVER i JUG (nivo 400 - stajanje): 500,00 RSD
Tribine A i B (nivo 200 - sever): 800,00 RSD
Tribine C i D (nivo 200 – jug): 800,00 RSD
Parter B i parter 4 (nivo 200 – istok i zapad): 800,00 RSD
Lože SEVER i JUG (nivo 200): 1.000,00 RSD
SKY BOX (pojedinačna karta – nivo 300): 7.000,00 RSD
Počasna mesta uz teren (nivo 100): 8.000,00 RSD.

Još da ponovimo, utakmica Partizan - Cedevita igra se u petak u ''Kombank Areni'', s početkom u 20 časova.


Ne propustite