Partizanov inat je proradio!

Autor: Miloš Marković
petak 28.03.2014.
09:27
Izvor: Sportske.net

Razočarani situacijom i atmosferom koja se stvorila u vezi sa njihovim prigovorima na suđenje, crno-beli najavljuju još žešću borbu protiv nepravde.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nezadovoljni suđenjem, greškama arbitara koje su direktno uticale na razvoj mečeva u prolećnom delu sezone, u Partizanu su pribegli žalbama i saopštenjima, koja su sa druge strane naišla na rekaciju.

Znaju li crno-beli da tumače propise koji važe u ligi ili ne, tek Dušan Jovanović, jedan od tri potpredsednika Partizana najavljuje još žešću reakciju povodom najnovijih događanja.

Partizan, ističe on, nije želeo da bude kao drugi, nije želeo da ratuje saopštenjima već je svoju borbu isključivo želeo da vodi na terenu.

„Hteli smo kvalitetom da nadmašimo rivale, ali i te nepravde. Ipak, kada smo videli da stvari idu u drugom smeru, da postoje dupli aršini za partizan, morali smo da reagujemo.“, rekao je on Sportu.

Iako su i sami navijači insistirali da se ranije reaguje, Partizan je čekao. Priznaje Jovanović da su navijači bili u pravu i ističe da se više bilo kakav vid nepravde neće tolerisati.

„Odmah ćemo da reagujemo na najmanji propust, na sve što ide na našu štetu i što nije korektno i u duhu igre. U svima nama je proradio veliki inat da odbranimo titulu. Fokusirani smo na taj cilj i istrajaćemo jer imamo najbolji tim u Srbiji.“
, istakao je potpredsednik Partizana.

Ne propustite