Partizanov start za brigu

Autor: Boris Jovanović
utorak 08.10.2013.
09:38
Izvor: Sportske.net

Pozicija na tabeli nema nikakve veze sa partijama Partizana koje su ispod očekivanog nivoa. Brojke su neumoljive, a u Humskoj samo žele da se nekako dokopaju zime.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako piše "Sport" ovo je najgori start Partizana u poslednjih sedam godina. Naime, u sezoni 2006. - 2007. Partizan je osvojio svega 11 bodova, to je i poslednja godina u kojoj crno-beli nisu osvojili titulu.

Sada situacija nije tako kritična, ali jeste za opomenu, jer od jesenje dominacije na koju su igrači navikli navijače nema ništa.

Crno-beli su na deobi prvog mesta sa Čukaričkim, Vojvodina je korak iza, ali Partizan gleda ka drugoj strani brda.

"Čukarički je veliko iznenađenje, Vojvodina ima dobar tim koji je dodatno ojačan, ali uz dužno poštovanje, naš najveći rival je Zvezda", rekao je Rašović.

On je nezadovoljan igračkim kadrom iako o tome priča između redova. U ekipi je dosta igrača koji ne mogu da nose pritisak, a osim Saše Ilića nema fudbalera spremnog da povuče ekipu napred.

Zato se bez kapitena obistinjuju najgore strepnje, šampion veoma teško dobija rivale koji su nekih prethodnih godina ispraćani sa nekoliko lopti u mreži.

Cilj je da ekipa zadrži prvo mesto ove jeseni, da stvori kakvu takvu prednost, kako bi se kasnije kroz zimske pripreme, ali i dodatnu selekciju ekipa mnogo bolje spremila za iskušenja koja je čekaju.

U klubu veruju da će biti lakše, tim pre što će tim moći na miru da radi bez razmišljanja i tempiranja forme za evropske kvalifikacije. Da li će to biti dovoljno, ostaje da vidimo, ali jasno je da bi ovogodišnje prvenstvo moglo na proleće da bude zanimljivije od prethodnih.

Ne propustite