Partizanov ''veto'' na ispitu

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.03.2014.
16:41
Izvor: Sportske.net

Hoće li u Humskoj do kraja sezone uspeti da ispoštuju ono što su obećali - da ne komentarišu suđenje, kao ni dešavanja u taboru najvećeg rivala?

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Naime, potpresednik Partizana Duško Jovanović je u ime kluba najavio da se u narednom periodu iz redova crno-belih neće čuti prozivke na račun rivala, kao ni primedbe na račun suđenja, preneo je današnji ''Sport''.

Tim povodom je pre nekoliko dana održana i sednica Sekretarijata kluba na kojoj je doneta takva odluka.

''Ne želimo da prozivamo komšije, ostale timove, niti da se bavimo sudijama i njihovim odlukama. Bilo je razloga za reakcije u nekiom situacijama, ali smo mišljenja da te reakcije ne bi donele željeni efekat, pa je onda bolje da se okrenemo sebi'', objašnjava Jovanović.

U toku dana, novinari su pokušali da ''isprovociraju'' sportskog direktora Alberta Nađa da nešto progovori na tu temu, ali on je pokazao da poštuje odluku čelnika kluba.

''Možda ću komentarisati u nekom budućem periodu, ali sada ne. Takođe, nijedan igrač neće više smeti da komentariše bilo koje stvari na terenu ili van terena za koje misle da nisu bile u skladu sa pravilima i propisima, već samo ono u vezi sa utakmicom'', poručio je Nađ, a prenosi ''Mondo''.

Ipak, utisak je da će trener Marko Nikolić teško uspeti da zadrži ''jezik za zubima'', posebno kad su u pitanju sporne sudijske odluke.

Tako je danas izrazio nezadovoljstvo zbog žutog kartona koji je pokazan Trajkoviću, a zbog čega na iskusnog defanzivca neće moći da računa u sledećoj utakmici, ali nije želeo da dublje ulazi u celu priču, zbog kazne koja mu je zaprećena od strane ''disciplinaca'' FSS.

Ipak, priznao je da mu ćutanje na nepravdu teško pada.

''Ako neka korektnost sa naše strane i, konkretno moje, znači ćutanje i negovorenje o nekim stvarima ja na to ne pristajem. Apelujem na vas medije da to analizirate i komentarišete na način na koji mislite da treba'', rekao je, između ostalog, trener Partizana, a prenosi ''Mondo''.

Finiš šampionata je sve bliži, neizvesnost sve veća, a spornih sudijskih odluka će sigurno i dalje biti. Zato će biti zanimljivo videti hoće li u Humskoj do kraja ispoštovati ono što su sami zacrtali, kad su reakcije u medijima u pitanju.






Ne propustite