Partizanova direktorka oduševila studente

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.12.2012.
17:06
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Marketing služba Partizana učestvovala je u utorak na konferenciji SportBizz na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Konferenciju je organizovao Savez studenata FON-a, ovaj događaj traje četiri dana, a prvog dana je predavanje studentima ovog fakulteta održala i direktorka marketinga Partizana Snežana Filipović.

Kako se navodi na zvaničnom  sajtu Partizana, ''Snežana Filipović je približila studentima rad marketing sektora u praksi kroz primer velikog kluba. Koristeći znanja i veštine prezentovanja stečene visokim obrazovanjem, postigla je visok stepen interakcije sa studentima, koji su postavili mnoštvo pitanja na koja su dobili odgovore i nisu krili oduševljenje''.

''Srećna sam i ponosna što mi je ukazana čast da ispred FK Partizan podelim znanje iz oblasti marketinga sa studentima FON-a. Obzirom da sam osnovne i master studije završila na Prirodno – matematičkom fakultetu u Novom Sadu i imam još jedan ispit i doktorski rad na Megatrend Univerzitetu, moram da kažem da ove ljude doživljavam kao svoje kolege'', izjavila je Filipović i dodala da joj je posebno zadovoljstvo bilo što je imala otvorenu komunikaciju sa studentima, nije mnogo ''teoretisala'', već je akcenat stavila na praktičan rad.

Inače, osim Filipovićeve, na predavanju je govorio i saradnik zadužen za akreditacije u Partizanu Dragan Velanac.

Ne propustite