Partizanova jedina svetla tačka

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.07.2013.
21:23
Izvor: Sportske.net

Ako se išta dobro može izvući iz današnje Partizanove utakmice u Jermeniji, jeste nagoveštaj da je šampion Srbije izabrao pravog naslednika Vladimira Stojkovića na svom golu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle svega što su fudbaleri Partizana prikazali u duelu sa Širakom, u Humskoj mogu da budu prezadovoljni konačnim rezultatom (1:1), a osim Volkova, koji je u nadoknadi vremena uvećao nade u plasman u treće kolo kvalifikacija, najzaslužniji što je šampion Srbije izbegao poraz u Jermeniji svakako je novajlija na golu Milan Lukač.

On je i u prvom i u drugom poluvremenu imao nekoliko odličnih intervencija, a i kod primljenog gola uradio je sve što je bilo do njega, jedan udarac je zaustavio, ali nije mogao i da nadomesti indolentnost svojih saigrača u kaznenom prostoru koji su domaćima dali još jednu šansu, a koju ovi nisu propustili.

U svakom slučaju, ohrabrujuće izdanje doskorašnjeg čuvara mreže OFK Beograda, koji je po svoj prilici današnjom partijom osigurao mesto među stativama u narednom periodu.

Iako su mnogi bili sumnjičavi po pitanju izbora Stojkovićevog naslednika na golu Partizana, pokazalo se da crno-beli mnogo više problema i nedostataka imaju u nekim drugim linijama tima, koje će trener Rašović već do revanša sa Širakom morati da reši.

Takođe, utisak je i da je odličnom partijom Lukač još više ''naterao'' Vladu Stojkovića da još intenzivnije traga za inostranim angažmanom, jer je sada veliko pitanje da i ako ostane, kakvu bi minutažu reprezentativni golman mogao da ima ove sezone.






Ne propustite