Partizanove stare boljke...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.07.2013.
18:01
Izvor: Sportske.net

Posle još jednog poraza na ''Dejna kupu'' u Varšavi, trener Partizana Vuk Rašović naglasio da njegov tim ubuduće mora da koristi stvorene prilike, kao i da ne dozvoljava naivno primljene golove, ukoliko želi da nešto značajnije uradi u Evropi ovog leta...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana ponovili su i na ''Dejna kupu'' sve slabosti koje smo u njihovim evropskim nastupima prošle sezone već imali prilike da gledamo.

Posle poraza od bečke Austrije, šef struke crno-belih Vuk Rašović zamerio je svojim igračima na naivno primljenim golovima, kao i olako prokockanim šansama, što je šampiona Srbije koštalo znatno boljeg rezultata u ovom meču.

''Još jedan dobar meč, imali smo kontrolu igre i posed lopte u većem delu meča, stvarali šanse, ali smo lako primali golove. Dali su nam dva gola, praktično bez udarca na gol.

Moramo da vodimo računa o svim detaljima. Šanse moraju da se koriste. Ako nešto želimo da uradimo u Evropi, moramo da koristimo svoje prilike'', izjavio je Rašović.

Kao i protiv Legije u subotu, jedini koji se od fudbalera Partizana upisao u strelce jeste Marko Šćepović. Za njega trener ima samo reči hvale, ali problem je što još uvek nije izvesno koliko dugo će reprezentativni napadač ostati u crno-belom dresu.

''Marko dosta dobro radi, to se vidi i na terenu, mada ne znam još uvek kakav će njegov dalji status biti.

Andrija Živković je danas bio vrlo dobar, Danilo Pantić takođe, ali sa njima treba imati strpljenja. Ipak, nadam se da će uskoro sve doći na svoje mesto'', zaključio je Rašović.

Ne propustite