Partizanu nova lekcija

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.01.2013.
18:41
Izvor: Sportske.net

Posle poraza od Ciriha, Partizan poražen i od Duljajevog Sevastopolja. Ima li trener Vermezović razloga za brigu...?

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ako su razloge poraza od Ciriha crno-beli tražili u teškim vremenskim uslovima, ovog puta takvih izgovora ne može da bude.

I Sevastopolj je šampiona Srbije savladao rezultatom 2:1, a crno-beli ponovo nisu bili efikasni.

U prvih 45 minuta Partizan je bio nešto bolji rival, imali su crno-beli nekoliko lepih prilika za gol, poput Mitrovića u 20. ili Kneževića u 28. minutu. Ipak, mreža Ukrajinaca ostala je netaknuta, a kazna je stigla u nastavku.

Sevastopolj je poveo u 64. minutu golom koji je postigao Žabokricki, koji se najbolje snašao na nekoliko metara od gola Partizana, da bi šest minuta kasnije Tančik duplirao prednost - 2:0.

Tek u poslednjim trenucima meča Marko Šćepović je uspeo iz slobodnog udarca sa 18 metara da ublaži novi poraz Partizana - 2:1.

Inače, u ekipi Sevastopolja je od prvog minuta nastupio i nekadašnji fudbaler Partizana Igor Duljaj, koji je zamenjen u 77. minutu igre.

Partizan: Živković, M. Živković, Tomašević, Stanković, Lazevski, Medo (lovre od 82′), Brašanac (Pantić od 82′), Aškovski (Živković Andrija od 60′), Knežević (Ilić od 60′), Babić (Janković od 60′), Mitrović (Šćepović od 60′).

Klupa: Petrović, Lovre, Saša Ilić, Janković, A. Živković, Pantić, Šćepović.

Ne propustite