Partneri koji donose uspeh se ne menjaju

Autor: Beta Beta
ponedeljak 02.04.2012.
16:28
Izvor: Beta

Čelnici Odbojkaškog saveza Srbije će i dalje računati na VIP kada je u pitanju glavni sponzor.

fivb.org
fivb.org

Povezane vesti

Odbojkaški savez Srbije (Oš) je danas produžio sponzorski ugovor sa kompanijom "Vip mobajl" (Vip mobile) do 2015, uz čiju je podršku u poslednjih pet godina ostvario sjajne rezultate.

Predsednik Oš Aleksandar Boričić istakao je da je saradnja sa kompanijom "Vip mobajl" počela 2007. godine i da su od tada sve odbojkaške selekcije osvojile 59 medalja na gotovo svim kontinentima.

"Imali smo sjajnu podršku. Mislim da je 'Vip' najbolji sponzor jedne sportske organizacije u Srbiji", rekao je Boričić na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je podsetio da je Odbojkaški savez tada bio u trećoj svetskoj grupi medju srednje razvijenim savezima, a da je sada u petoj sa najboljima - Rusijom, Poljskom, Italijom, Japanom i Brazilom.

"Napravili smo sjajan rezultat i nadam se da će i mlade generacije nastaviti", rekao je Boričić i dodao da su prošle godine kadeti postali prvaci Evrope, kao i seniori i seniorke.

Predsednik Upravnog odbora kompanije "Vip mobajl" Tanasis Kacirumpas istakao je da su "teška ekonomska vremena", ali da sportisti treba da znaju da imaju podršku.

"Kada smo Boričić i ja razgovarali posle osvojenih zlatnih medalja na EP pitao sam ga šta je sledeće, a on mi je odgovorio 'nebo je granica'- osvojili smo Evropu, na redu je svet'. To je duh pobedničkog tima, koji traži nove izazove", rekao je Kacirumpas.

Odbojkaški savez Srbije se već pokazao kao dobar organizator, pa će u junu i julu biti domaćin Svetskog gran prija, Svetske lige, Evropske lige, kao i jednog od najprestižnijih turnira u odbojci na pesku.

Ne propustite