Pašeko sanja crveno-beli debi

Autor: Miloš Marković
sreda 25.01.2012.
11:05
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaler Crvene Zvezde Vinisius Pašeko sa velikim nestrpljenjem očekuje zvanični debi u crveno-belom dresu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Popularni Vini je fudbaler koga navijači Crvene Zvezde praktično nisu ni upoznali s obzirom da je slomio nogu na početku priprema za tekuću sezonu.

On se povredio na letnjim pripremama i od tada se oporavlja i sprema za dugo željeni debi u dresu Crvene Zvezde.

„Mnogo želim taj dan. Samo o tome mislim."

"Razgovarao sam sa trenerom i rekao mi je da nećemo žuriti. Sa time se slažem. Rekao mi je da će mi najverovatnije šansu ukazati tek u Turskoj i da do tada treba da radim što jače mogu i da dajem maksimum kako bih bio spreman. Nadam se da ću za početak dobiti 10, 15 minuta pa posle koliko zaslužim.“ rekao je Pašeko.

Brazilac radi punom parom sa svojim saigračima i više ne razmišlja o užasnom prelomu noge koji ga je opravda epitet najzvučnijeg pojačanja crveno-belog tima.

Naime, on je na pripremama u Austriji polomio nogu na prijateljskom meču sa tamošnjim petoligašem, kaže da strah od duela više ne postoji i da je mentalno spreman za igru.

Sve je u najboljem redu. Noga je zarasla i osećam se zaista odlično. Ne plašim se uopšte i zaista dajem maksimum na svakom treningu.“

„Imam veliku podršku trenera i saigrača i to mi mnogo znači. Radim sve što rade i drugi igrači i zaista sam u ove prpipreme ušao kao u novi početak karijere. Tako to sve shvatam. Najvažnije mi je da se potpuno i totalno vratim na teren, ali idem korak po korak, neću da žurim i da pogrešim.“ istakao je Zvezdin Brazilac Vinisius Pašeko.

Ne propustite