Pauljević: "Radnički potencijalno iznenađenje"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.08.2013.
13:53
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Fudbaler Partizana, koji igra na pozajmici u Radničkom iz Niša, ubeđen je da ekipa ima potencijal da u tekućoj sezoni JSL postane najveće iznenađenje.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Klub koji je u prethodnoj sezoni igrao kao povratnik u JSL ostavio je iza sebe težak period i novu takmičarsku 2013/2014 počeo na sjajan način.

U tri kola Radnički iz Niša ostvario je dva trijumfa i remi sa Partizanom na "Čairu" uz gol razliku 4:0. Branko Pauljević jedan je od onih koji su u Radnički stigli na poziv Dragoljuba Bekvalca.

"On je najbolji trener koji me je trenirao. Kada mi je stigao poziv od njega da dođem u Niš, nisam nikako mogao da odbijem. Čast i zadovoljstvo su mi da radim sa njim" rekao je Pauljević za portal "Južne Vesti".

Pauljević je u Niš stigao kao pozajmljen igrač Partizana a u prethodnom kolu postigao je oba gola u pobedi svog tima na Banjici.

"Trener Bekvalac mi tražio da postignem jedan gol i namestim drugi. O odbrani nije hteo da naglašava. Moj cimer iz karantina je rekao da ću dati dva gola i eto. Išli smo na pobedu, ne na nerešeno ili da se predamo. Sve je tog dana išlo kako treba" istakao je Pauljević.

Naredni meč Nišlije igraju pred svojim navijačima protiv Slobode iz Užica koja nije dobro počela sezonu i ima samo dva osvojena boda uz jedan dat gol na tri utakmice.

"Nisam mnogo razmišljao o Slobodi, znam da su dali samo jedan gol na 3 meča. Mi moramo da se potrudimo da dobro odigramo, uz dobru odbranu. Ne smemo da im dozvolimo da postignu gol, a mi treba da uzmemo 3 boda i odemo na pauzu rasterećeno" ističe Pauljević.

A kada su krajnji dometi Radničkog u tekućoj sezoni u pitanju desni bek veruje da uz "Real sa Nišave" na kraju sezone može da stoji znak jednakosti sa rečju iznenađenje.

"Uz malo sreće možemo mnogo. Nadam se dobrim rezultatima, a to je gornji deo tabele. Mi na svakom mestu imamo dobre igrače i možemo da napravimo, ako to može tako da se kaže, iznenađenje. Ovo do sada su naše realne mogućnosti" kaže Branko Pauljević.

Ne propustite