Pauljević se oprašta protiv Smederevaca

Autor: Darko Mitrović
subota 19.05.2012.
21:47
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Poslednji meč u dresu kulskog Hajduka Branko Pauljević će odigrati u nedelju protiv Smedereva. Klub poziva navijače da prisustvuju oproštaju svog ljubimca.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Direktor Hajduka iz Kule Dragan Tadić potvrdio je danas da će ovaj klub na prigodan način obeležiti oproštaj Branka Pauljevića od domaćih navijača, obzirom da najbolji fudbaler Kuljana prelazi u Partizan.

''Pripremamo oproštaj Branka od Hajdukovih navijača. Učinio je mnogo za ovaj klub, proveo u Kuli tri divne godine i red je da se oprosti na pravi način. A kako će to izgledati, neka za sada ostane tajna.

Pozivamo navijače da dođu u što većem broju i oproste se kako od Baneta,tako i od celog tima na kraju sezone u kojoj smo uspeli da ispunimo prvi zadatak i finansijski stabilizujemo klub'', izjavio je Tadić.

Na kraju meča igrači će sa publikom podeliti i svoje dresove u kojima su izneli ovu sezonu.

Počasni gosti biće i košarkaši Hajduka, koji su ove sezone napravili istorijski rezultat - plasman u Drugu ligu.

Trener Tomislav Sivić se nada da će ovaj meč obeležiti i pobeda nad Smederevcima.

''Kada pogledamo rezultate i nas i našeg rivala, jasno je da smo odavno na godišnjem odmoru. Ipak, moramo se prenuti. Bila je ovo naporna sezona, u kojoj smo uspeli da stabilizujemo klub i napokon stanemo na noge. Zaista bih voleo i zbog naše publike da na posletku zabeležimo trijumf'', izjavio je Sivić.

Utakmica se igra od 15 časova na stadionu Hajduka, uz besplatan ulaz.

Ne propustite