Paunović napustio Kulu

Autor: Darko Mitrović
subota 16.06.2012.
17:22
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Kulski Hajduk sporazumno je raskinuo ugovor sa iskusnim napadačem Rodoljubom Paunovićem. On je prošle godine stigao iz BASK-a, a dalji planovi su mu vezani za neki od zainteresovanih klubova iz Azije...

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Rodoljub Paunović nije više fudbaler kulskog superligaša. On je sa čelnicima Hajduka postigao dogovor o sporazumnom raskidu ugovora, obzirom da u protekloj sezoni Paunović nije uspeo da se izbori za mesto standardnog prvotimca.

''Bio sam vezan ugovorom do leta iduće godine, ali nisam bio zadovoljan minutažom koju sam dobijao. Pošto sam u zrelim igračkim godinama, želim ipak da obezbedim ličnu egzistenciju. Sporazum o prekidu saradnje postigli smo vrlo brzo'',
izjavio je Paunović.

On naglašava da je imao izuzetno korektan odnos sa čelnicima kluba, posebno sa predsednikom Osmajićem. Ističe da je klub izmirio sve obaveze prema njemu, pa sada mirno može da se posveti traženju novog angažmana, po svoj prilici u nekom od azijskih klubova.

''Gledam prema Aziji. Već imam određene ponude iz Azerbejdžana i Južne Koreje, tamošnje fudbalsko tržište je prilično izdašno kada su finansije u pitanju, a meni je iskreno, upravo to i najvažnije'', izjavio je Paunović, koji je u minuloj sezoni postigao tri gola za Kuljane..


Ne propustite