Pavićević: "Pobeda da ukrasi debi"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.02.2014.
19:17
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Crnogorski internacionalac koji je u Crvenu zvezdu stigao u zimskom prelaznom roku, poželeo je da na debiju u crveno-belom dresu zajedno sa novim saigračima proslavi i prvu pobedu u prolećnom delu sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Savo Pavićević u subotu bi trebalo da debituje u dresu Crvene zvezde iako se prethodnih dana govorilo da bi zbog povrede mogao da preskoči duel sa Javorom.

Crnogorski reprezentativac tvrdi da se oseća bolje i da bi u subotu trebalo da bude spreman da zaigra na "Marakani" i debituje u crveno-belom dresu.

"Nadam se da će biti spreman, trenirao sam sa ekipom i situacija sa povredom izgleda mnogo bolje" rekao je Pavićević za "Novosti".

Iskusni defanzivac dodao je da se nada velikom broju navijača na našem najvećem stadionu i pobedi kojom bi njegov debi dobio smisao.

"Očekujem dosta navijača na mom zvaničnom debiju, prva utakmica uvek je najteža, ali nadam se nadam se da će debi biti krunisan pobedom" poručio je Pavićević.

Prošlosezonski duel sa Javorom na "Marakani" odlučio je Luka Milunović ali je teško verovati da će mladi reprezentativac dobiti prednost u konkurenciji napadača kakvi su Dragan Mrđa, Abiola Dauda i Đorđe Rakić.

"Iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu trudim se da se nametnem treneru. Njegovo je da sastavlja tim, a mi igrači smo tu da mu 'pomognemo' u izboru. Želim da se golovima i asistencijama nametnem za mesto u timu u klubu koji volim" kazao je Milunović pred sutrašnji meč.

Duel Crvene zvezde i Javora igra se od 18 časova na "Marakani" a karte za prolećnu premijeru na našem najvećem stadionu koštaju od 100 do 300 dinara.

Ne propustite