Pavković: "Borbenost recept za novu pobedu u gostima"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.04.2012.
22:16
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Košarkaši kragujevačkog Radničkog pobedom nad Partizanom dospeli su na treću poziciju tabele Superlige Srbije. Gostovanje imenjaku iz Železnika biće novo iskušenje za Nikolićevu ekipu ali svi igrači veruju da se može do nove pobede na strani.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Radnički iz Kragujevca do sada ima stopostotan učinak na gostujućim terenima u košarkaškoj Superligi. Pobeda nad Vojvodinom i Mega Vizurom daje igračima iz Kragujevca za pravo da veruju da i u petom kolu mogu da trijumfuju u Železniku.

"Uspeli smo u prva dva kola na strani da dobijemo ekipe iz naše lige, ali to nije bilo olako, što potvrđuju i neizvesne završnice. Ispravan pristup je najbitniji i protiv Radničkog FMP. To je ono što moramo da ponovimo iz utakmice sa Partizanom. Borbenost koja donosi trijumf, godila je našoj poblici, ali i svakome od nas je stvorila moćan osećaj" rekao je kapiten Radničkog za klupski sajt.

Što se kvaliteta Radničkog FMP tiče, Pavković je svestan da mladost ekipe iz Železnika ne sme da zavara njega i saigrače u predstojećem meču. Pobeda bi, zbog duela večitih, značila pomak na drugu poziciju na tabeli pa ne treba propustiti ukazanu šansu.

"Radi se o mladoj poletnoj ekipi. Igraju sa dosta energije i pokazali su da mogu da pobede svakog protivnika. Ne sumnjam da će imati veliki motiv protiv nas, naročito posle nesrećnog poraz u prošlom kolu u Vršcu. To nas poziva na oprez svih 40 minuta koji slede" zaključio je Miljan Pavković.

Meč u Železniku igra se u nedelju 8. aprila sa početkom u 18 časova.

Ne propustite