Pavličević: "Dobro je što smo uzeli set"

Autor: Beta Beta
utorak 26.11.2013.
22:50
Izvor: Beta

Trener odbojkašica Crvene zvezde Ratko Pavličević rekao je večeras da je dobro što je njegova ekipa uspela da osvoji set u Ligi šampiona.

okcrvenazvezda.com
okcrvenazvezda.com

Povezane vesti

Odbojkašice Crvene zvezde poražene su večeras u Beogradu od Dinama iz Moskve sa 1:3, po setovima 26:24, 20:25, 16:25, 18:25, u utakmci trećeg kola Grupe B Lige šampiona.

"Dobro je da smo uspeli da uzmemo set, držali smo se onoliko koliko smo mogli. Mislim da nije bilo laganih, izgubljenih poena, jeste bilo nekih grešaka. Ono što je bio problem je da smo ih malo više respektovali nego što je trebalo i to se videlo u određenim situacijama, tako da nismo ni servirali kako umemo", rekao je Pavličević posle utakmice.

Set koje su crveno-bele odbojkašice osvojile večeras bio je prvi u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona.


Pavličević je kazao i da je dobro što je Zvezda odigrala još jednu jaku utakmicu iz koje će, kako je dodao, sigurno izvući pozitivne stvari.

Libero Teodora Pušić je, takođe, zadovolja utakmicom, bez obzira što je Zvezda uspisala treći poraz u isto toliko utakmica.

"Bile smo dobre, u pojedinim trenucima smo možda mogle bolje da odigramo, ali je to ipak veliki Dinamo iz Moskve. One su iskoristile naš pad koncentracije, ali mislim da treba da budemo zadovoljni, jer smo uzeli set jednom velikom Dinamu", kazala je Pušić.

Ne propustite