Pavlović dovodi Kežmana u Smederevo!?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.07.2012.
21:57
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Prvi čovek Smedereva Žarko Pavlović najavio je povratak ''iz penzije'' Mateje Kežmana, koji bi baš u redovima ''Oklopnika'' trebalo da se reaktivira... Kontakt je uspostavljen, pregovori teku, a Pavlović optimistički gleda na njihov ishod.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ambiciozna uprava Smedereva ovog leta želi da dovede nekoliko zvučnih imena u redove ''Oklopnika'' i sa njima pokuša da se izbori za mesto u gornjem delu tabele, koje, po mogućstvu, na kraju sezone vodi u Evropu.

Sportski direktor ovog kluba Žarko Pavlović potvrdio je danas da pregovara sa Matejom Kežmanom, koji bi tako u ovom klubu ponovo mogao da se aktivira, obzirom da je još prošle godine po odlasku iz beloruskog BATE Borisova završio igračku karijeru.

''Pregovaramo sa Kežmanom i blizu smo dogovora. Mislim da bi on i Lazetić bili sjajan tandem i zahvaljujući svom iskustvu bili naša velika prevaga u završnicama mečeva'', izjavio je Pavlović, a prenosi ''Sportski žurnal''.

Ukoliko bi do dogovora došlo, to bi značilo povratak Kežmana u ovaj klub, odakle je 1998. godine prešao u redove Partizana.

Podsetimo, Kežman je proteklih meseci počeo da se bavi menadžerskim poslovima, a bio je i posrednik u transferu Filipa Kneževića u Partizan...



.

Ne propustite