Pavlović: "Navijači me lepo dočekali, jedva čekam derbi!"

Autor: Vladimir Nestorović
petak 21.02.2014.
13:11
Izvor: Sportske.net

Momak koji je dugi niz godina igrao u NBA ligi za nekoliko klubova sinoć je po prvi put posmatrao evroligaški meč u 'Areni', a na njegovu žalost, bio je to poraz Partizana od gostiju iz Turske.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Aleksandar Saša Pavlović, novo pojačanje crno-belih, sinoć je prvi put u 'Areni' posmatrao meč Evrolige, a prilikom ulaska u halu u društvu kapitena Dragana Milosavljevića dobio je i pozdrav od 'Grobara', koji su obojicu igrača pozdravili skandiranjima "Jedan je Gagi kapiten", i "Pavlović Saša".

Pavlović nije mogao da nastupi zbog toga što je još uvek bio zatvoren period za registraciju novih igrača u EL, ali će svoj evroligaški debi za crno-bele imati u Madridu naredne nedelje, i to na gostovanju Realu, jednoj od najboljih evropskih ekipa.

Popularni Saša ističe da je srećan zbog takvog dočeka, a dodaje i želju da uleti na parket u pojedinim trenucima, ali se polako okreće i ka derbiju, koji Partizan očekuje u nedelju, kada se sastaje sa Crvenom zvezdom Telekom.

"Krivo mi je što borba nije urodila plodom. Saigrači su pružili maksimum. Prvi meč koji gledam u 'Areni' obeležila su pomešana osećanja. Lepo sam dočekan od strane Partizanovih pristalica, ali ne mogu da budem zadovoljan porazom."

"Više puta sam pomišljao da se 'skinem', ali je to bilo nerealno."

"Uzbuđen sam zbog mog prvog derbija. Ne obazirem se na činjenicu da ćemo igrati pred Zvezdinom publikom, jer sam siguran da ćemo uz maksimalnu koncentraciju tokom čitavog sureta da dođemo do pobede. Pristalice rivala su nam dodatni motiv."
- rekao je Pavlović u izjavi za sajt Novosti.

Meč između Crvene zvezde Telekom i Partizana u 'Pioniru' na programu je u nedelju, u 20:00.

Ne propustite