Pavlović optimista: ''Boriće se OFK za Evropu''

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.09.2013.
15:03
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbaleri OFK Beograda su prvenstvenu pauzu dočekali sa jednom pobedom i tri poraza u prva četiri kola Superlige, ali njihov golman Bojan Pavlović veruje da ''Romantičari'' imaju kvalitet za gornji deo tabele i da će voditi borbu za izlazak u Evropu.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Ekipa Zorana Milinkovića je sezonu započela minimalnom pobedom nad Voždovcem na Karaburmi, ali su zatim usledila tri vezana poraza i ''selidba'' u donji deo tabele.

Međutim, letošnje pojačanje ''Romantičara'', golman Bojan Pavlović smatra da njegov tim nijednom nije nadigran, da su porazi došli kao ''splet nesrećnih okolnosti'', pa očekuje da će u nastavku sezone mladi tim OFK-a imati i više sreće.

''OFK je skup pretežno mladih momaka, ali pre svega sjajnih fudbalera. Verujem da kako vreme bude prolazilo, da će doći i rezultati. Ekipa jeste dosta mlada, ali poseduje i potrebno iskustvo, pre svega iz prethodne sezone, te samim tim očekujem da se borimo za izlazak u Evropu, jer stanje na tabeli u kome se nalazi OFK Beograd nije realno'', ističe Pavlović i dodaje da je sjajno prihvaćen na Karaburmi.

On takođe podseća i na sjajnu atmosferu na Omladinskom stadionu u prvom kolu protiv Voždovca, uz nadu da će navijači i dalje na takav način podržavati ''Romantičare''.

"Debi mi je posebno ostao urezan u sećanju. Prva utakmica u dresu OFK Beograda i odmah pobeda, atmosfera je bila sjajna, a navijači su nas nosili svih devedeset minuta. Oni su nam velika podrška i nije kliše kada kažem da su zaista naš 12. igrač. Uvek je lepo igrati u takvom ambijentu. Oviom putem im se i zahvaljujem i obećavam da ćemo uvek davati svoj maksimumi uraditi sve da ih obradujemo pobedama'', poručio je Pavlović.

Ne propustite