Pazarci: ''FSS da nas zaštiti od tendencioznog suđenja!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.03.2012.
20:09
Izvor: Sportske.net, rtvnp.rs

I dok su u Partizanu nezadovoljni kvalitetom terena u Novom Pazaru, domaćini subotnjeg meča se žale na - suđenje. Uprava kluba na današnjoj sednici zaključila da je arbitar Mihajlović ''svih '99' minuta sudio tendenciozno''.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Povika na sudije počela je već od prvog prolećnog kola.

Iako su u Novom Pazaru protiv aktuelnog šampiona ostvarili rezultat kojim mogu da budu zadovoljni, rukovodstvo kluba nije želelo da prećuti, kako kažu, tendenciozno suđenje na štetu njihovog kluba.

''Zaključili smo da je sudijska trojka na čelu sa Danilom Mihajlovićem svih 99 minuta, koliko je trajala utakmica, tendenciozno i na štetu Novog Pazara sudila meč sa Partizanom'', poručio je potpredsednik kluba Vujica Tiosavljević, posle sednice uprave Novog Pazara, a prenosi portal rtvnp.rs.

On dalje dodaje da je sudijska trojka svojim odlukama ''iritirala oko 9.000 navijača Novog Pazara'' i da je to ''sramno i nedopustivo''.

Pazarci zameraju sudiji veliki broj dosuđenih prekršaja u korist Partizana, ispred šesnaesterca domaćih, šest žutih kartona fudbalerima Novog Pazara, kao i produžetak meča od sedam minuta.

''Kulminacija svega je završnica meča i produžetak za celih sedam minuta. Zbog svega ovoga, mi kao Uprava Novog Pazara apelujemo na Fudbalski savez Srbije, rukovodstvo i predsednika sudijske organizacije da nam omoguće fer suđenje i da nas zažtite od tendencioznog i, za Novi Pazar štetnog, sudjenja'', poručio je Tiosavljević.












Ne propustite