Pazarci i ''Romantičari'' tek očekuju prava izdanja

Autor: Beta Beta
subota 31.08.2013.
21:42
Izvor: Beta

Posle trijumfa Novog Pazara nad OFK Beogradom u četvrtom kolu JSL, trener Pazaraca Milan Milanović zadovoljan igrom svog tima, ali očekuje još bolje partije u nastavku sezone. Trener OFK-a Zoran Milinković poraz pripisuje mladosti i neiskustvu svog tima,

Facebook: FK Novi Pazar
Facebook: FK Novi Pazar

Povezane vesti

Trener Novog Pazara Milan Milanović rekao je da su iskustvo i dobar balans njegovog tima danas doneli pobedu njegovom timu nad gostujućim OFK Beogradom (2-0).

"Nadam se da ćemo i dalje napredovati. Zadovoljan sam igrom i bodovima, a presudilo je naše iskustvo i dobar balans u ekipi. Vezni red je igrao na željenom nivou, jedino je šteta zbog drugog žutog kartona i isključenja koje je, možda pomalo nejasno, zaradio Dejan Rusmir", rekao je Milanović novinarima na Gradskom stadionu.

Šef stručnog štaba OFK Beograda Zoran Milinković kazao je da su golovi domaćina posledica grešaka njegovih neiskusnih fudbalera.

"Naši najmlađi igrači pravili su velike greške, ali to nas ne opravdava. Imali smo prečku i stativu kod 1:0, odlučivali su centimetri, a onda je domaćin dao drugi gol. Imamo previše mladih fudbalera za ovaj rang takmičenja. U nastavku će nam puno značiti Marko Perović i Stevan Bates koji su nam danas mnogo nedostajali", rekao je Milinković.

Novi Pazar je pre završetka kola na šestom mestu sa sedam bodova, dok je OFK Beograd dvanaesti sa tri boda.

Pazarci će u sledećem kolu gostovati potiv Vojvodine, dok će OFK Beograd dočekati Radničkog iz Niša.

Ne propustite