Pazarci napadali - ''Građevinari'' pobedili...

Autor: Beta Beta
sreda 24.10.2012.
17:53
Izvor: Beta

Rad je danas na ''vrućem'' gostovanju u Novom Pazaru uspeo da izbori plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, ali njihov trener Marko Nikolić nije zadovoljan onim što su ''Građevinari'' prikazali na terenu. Njegov kolega sa klupe Novog Pazara ima potpuno supro

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Rada Marko Nikolić rekao je posle današnje pobede u Novom Pazaru od 1:0 da njegova ekipa odavno nije bila u podređenijem položaju i da je zadovoljan jedino zbog plasmana u četvrtfinale Kupa Srbije.

"Moram biti objektivan i reći da nas u skorije vreme niko nije naterao na ovakvu defanzivu, ali možda nam se vratilo za neke ranije mečeve iz ove sezone. Nismo pokazali ni najmanje kvaliteta u igri, ali jesmo ogromnu želju i sposobnost da se odbranimo", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

On je dodao da je Rad bio uskraćen za podršku svojih navijača i da novopazarska publika tera igrače domaćeg tima da izvuku i poslednji atom snage.

"Ambijent u Novom Pazaru je pravi domaćinski i puno pomaže fudbalerima tog tima. Žao mi je što nije bilo naše publike, za čiju smo podršku bili uskraćeni", kazao je Nikolić.

Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac ocenio je da su njegovi fudbaleri dobrom igrom odužli navijačima, ali da nisu uspeli da to učine i rezultatski.

"Kvalitetna ekipa nastavlja takmičenje, a mi možemo da žalimo za propuštenim šansama. Igrom smo na najbolji način čestitali našim sugrađanima koji slave predstojeći praznik (Kurban bajram), ali krivo mi je što im nismo priredili i plasman u sledeće kolo Kupa Srbije", rekao je Bekvalac.

Trener Novopazaraca je, inače, isključen sa klupe u 34. minutu, zbog ulaska u teren.

"Ušao sam u teren ponešen emocijama i mojim viđenjem suđenja. Desilo se to nenamerno i prvi put, pa mislim da je odluka sudije (Novaka Simovića) bila prestroga", ocenio je Bekvalac.

On je dodao i da je zadovoljan igrom igrača koji su ušli sa klupe u drugom poluvremenu, oporavljenog Admira Kecapa i reprezentativca BiH do 19 godina Amara Rahmanovića.

"Kecapa smo polako vraćali u ritam, radi se o vrsnom čoveku i igraču koji će ostaviti dubok trag u fudbalu. Što se Rahmanovića tiče, to je fudbalski biser. Rekao sam mu i pre meča da očekuje šansu, a mislim da će već protiv Partizana biti među starterima. Dobićemo velikog igrača", zaključio je Bekvalac.

Ne propustite