Pazarci ne prete šampionu

Autor: Miloš Marković
petak 26.04.2013.
15:03
Izvor: Sportske.net

Ekipa Novog Pazara je svesna da ih očekuje teška utakmica protiv aktuelnog šampiona Srbije kome nikako ne žele da prete.

fknovipazar.net
fknovipazar.net

Povezane vesti

Pred Novim Pazarom je težak zadatak.

Ekipa iz donjeg doma tabele u 25. kolu dočekuje vodeći tim Partizana, predsednik kluba Sead Malićević ističe da je Novi Pazar svestan protiv koga igra.

„U teškoj smo poziciji.“

„Stalni pritisak u borbi za goli superligaški život iscrpljujući je i teško je u takvim uslovima igrati. Svaka utakmica za nas je kvalifikaciona. Znamo protiv koga igramo, znamo da su nam protiv šampiona šanse umanjene, ali se uzdamo u naše navijače da će biti inspiracija fudbalerima da odigraju najbolje što mogu i nadam se iznenade Partizan. Voleo bih da crno-beli osvoje titulu, a da Novi Pazar ostane u eliti.“, rekao je Malićević.

Kapiten ekipe Emir Lotinac ističe da se partizanu ne preti.

„Bilo bi zaista prepotentno pretiti šampionu i niko se to ne usuđuje iz naših redova, ali uveren sam da imamo i mi svoje adute. To su, pre svega, odlična atmosfera u ekipi, toplo srce, hladna glava i huk sa tribina, tako da im neće biti nimalo lako. Moramo da budemo čvrsti i hrabri, istovremeno i maksimalno koncentrisani, jer će oni znati svaku našu grešku da iskoriste. Bez sumnje, sledi nam svojevrsan spektakl i o emocijama je izlišno govoriti. Iako se ovde zna da 80% Pazaraca navija za Partizan, sada je situacija drugačija otkad su ‚Plavi‘ ušli u Superligu.“

„I dalje se Partizan ovde poštuje, ali se za Pazar navija.“, rekao je Lotinac.

Ne propustite