Pazarci otvorili rekonstruisani stadion

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.04.2012.
22:02
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Mnogobrojne zvanice i svi građani koji su to želeli, mogli su danas da prisustvuju otvaranju rekonstruisanog stadiona u Novom Pazaru. Radovi su završeni pre roka a novootvorene tribine izmamljuju uzdahe svojim izgledom.

rtvnp.rs
rtvnp.rs

Povezane vesti

U prisustvu zvaničnika FSS danas je u Novom Pazaru, kako je najavljivano, otvoren rekonstruisani sportski objekat koji će koristiti fudbaleri boreći se za bodove u Superligi.

Želja svih u klubu je da Novi Pazar zadrži status Superligaša a da u dogledno vreme sa prelepih tribina gledaju i evropske utakmice.

"Garantujem da ćemo u narednom periodu završiti i južnu tribinu, kao i da ćemo od maja naredne godine imati reflektore. A pošto ispunjavamo sve standarde UEFA uveren sam da će se ovde uskoro igrati i utakmice reprezentacije, nadam se i evropske utakmice Novog Pazara" rekao je gradonačelnig Novog Pazara na današnjem otvaranju.

Rekonstrukcija je podrazumevala radove na severnoj i južnoj tribini a delegacija FSS potvrdila je da su oni izvedeni na najbolji mogući način. Dragoljub Vukadinović obratio se okupljenima u ime fudbalskog saveza.

"Želim da se na ovom stadionu igra dobar fudbal, a da se na tribinama sportski navija. Pre četiri godine FSS je pokrenuo inicijativu ulaganja u infrastrukturu, zajedno sa ministarstvom i lokalnim zajednicima. Uspeli smo u Nišu, Jagodini, Milanovcu, Novom Pazaru, sutra ćemo u Subotici i drugim gradovima, a izgradili smo i Kuću fudbala u Staroj Pazovi" istakao je Vukadinović.

Nakon završetka svih radova, stadion u Novom Pazaru imaće kapacitet između 12.000 i 15.000 mesta a trenutno se na stadionu može naći do 9.000 gledalaca.

Ne propustite