Pazarske kik-bokserke obećavaju spektakl!

Autor: Beta Beta
sreda 26.12.2012.
16:19
Izvor: Beta

Trener Kluba borilačkih sportova Novi Pazar Husein Dupljak izjavio je danas da su njegove takmičarke u kik-boksu Mirela Barudžić i Ajla Lukač spremne da uspešnu sezonu završe osvajanjem titula profesionalnog prvaka Balkana u disciplini lou-kik.

radiostoplus.com
radiostoplus.com

Povezane vesti

Barudžićeva će se u petak u novopazarskoj Hali sportova boriti protiv Plamene Cigularove iz Bugarske u kategoriji do 50 kilograma, dok će protivnica Ajle Lukač u kategoriji do 52 kilograma biti Makedonka Kristina Stojčevska.

"Barudžićeva je ove godine osvojila bronzu na planetarnom prvenstvu u savateu i prvakinja je Srbije u lou-kiku i olimpijskom boksu, a Lukačeva je svetska juniorska šampinka u lou-kiku i prvakinja Srbije u kik-lajtu i boksu. Mlade su, ali veoma iskusne i spremne da osvoje profesionalne titule", rekao je Dupljak radiju Sto plus.

On je rekao da će novopazarska publika imati priliku da vidi još devet borbi i jedan uvodni meč, u kojima će snage odmeriti višestruki osvajači medalja sa najvećih svetskih takmičenja.

"Očekujem sjajan meč izmedju Vukašina Obradovića i Mirnesa Vejzovića, spektakl u najavi je duel Lazara Grozdanovića i Damira Arnauta, kao i okršaj Aleksandra Vukosavljevića i Amara Babajića", rekao je Dupljak.

"Publika će imati priliku da pozdravi i Saidu Bukvić, još jednu svetsku juniorsku prvakinju iz Novog Pazara. Biće tu i ponajbolji borac WAKO federacije svih vremena Salko Zildžić, istina kao trener", rekao je Dupljak.

Revija pod nazivom "Noć šampina Balkana" održaće se 28. decembra, a početak je zakazan za 18.00.

Ne propustite