Pećinčani pred Partizan: "Neregularno, kao i sa Zvezdom"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.05.2014.
17:20
Izvor: Sportske.net

Uoči subotnjeg duela koji će ekipe Donjeg Srema i Partizana odigrati u Novom Sadu, jedan od čelnika kluba iz Pećinaca izjavio je da igranje na stadionu "Karađorđe" protiv "večitih" baca senku na regularnost prvenstva.

fkdonjisrem.com
fkdonjisrem.com

Povezane vesti

Kao i pre mesec i po dana, kada je Crvena zvezda gostovala ekipi Donjeg Srema, i sada je doneta odluka da klub iz Pećinaca Partizan ugosti na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Pred duel sa Crvenom zvezdom čelnici Donjeg Srema negodovali su zbog takve odluke a ni sada nisu ostali ravnodušni.

"Pošto ćemo i sa Partizanom, kao i sa Zvezdom igrati van Pećinaca, to svakako baca senku na regularnost prvenstva" izjavio je Milan Aleksić.

Iako će aktuelnog šampiona Srbije dočekati u Novom Sadu, u redovima superligaša iz Pećinaca gaje optimizam da bi mogli do pozitivnog rezultata.

"Odigrali smo veoma dobro protiv Vojvodine, Jagodine i Javora, posebno kragujevačkog Radničkog, a bilo je dobrih detalja i u porazu od Napretka. Važno je da nemamo nikakvu mučninu u želucu i da se svi u klubu radujemo svakom narednom meču" istakao je Aleksić.

Crno-beli su u prethodnoj sezoni bili poraženi u Novom Sadu zbog čega u redovima Donjeg Srema veruju da bi pozitivan rezultat mogao da bude ostvaren i na predstojećem susretu.

"Ubeđen sam u pozitivan rasplet, očekujem mnogo od nastavka prvenstva, a pravo na tako nešto mi daje činjenica da smo do sada odigrali sa svim ekipama iz vrha tabele, osim Partizana"  zaključio je Aleksić.

Ekipa Donjeg Srema nalazi se na 11. poziciji na tabeli sa 27. bodova dok se Partizan sa tri boda manje od vodeće Zvezde i dalje bori za šampionsku titulu.

Utakmica 27. kola između Donjeg Srema i Partizana igra se u subotu sa početkom od 17 časova.

Ne propustite