Pečnik: "Bolja igra kroz rezultate"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.09.2013.
16:57
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Slovenački internacionalac jedan je od retkih u timu Crvene zvezde kome na individualnom planu ide dobro, uprkos lošim rezultatima koje ekipa postiže. Pred duel sa Spartakom kazao je da se bolja forma mora graditi kroz pobede i da je to jedini recept za i

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde prekinuli su seriju od dva meča bez pobede trijumfom nad Proleterom u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Nejc Pečnik načeo je mrežu domaćih, da bi Dauda sa dva gola skinuo kamen sa srca svih igrača. Iako mnogi smatraju Pečnikove nastupe svetlom tačkom Stojanovićevog tima, Slovenac veruje da može još bolje.

"Ne ide kako bi trebalo, jer da ide ne bismo izgubili osam bodova. Individualno je dobro, ali uvek treba bolje i mislim da mogu bolje. Mislim da ćemo i kao ekipa da idemo na bolje" istakao je Pečnik u izjavi za "Mondo".

Naredno iskušenje za crveno-bele sledi protiv Spartaka iz Subotice. Što se tiče Pečnika, predstojeći mečevi moraju da posluže njemu i saigračima da pobedama pokušaju da povećaju samopouzdanje a samim tim i kvalitet igre.

"Znamo da igra nije kako treba, ali bodovi se broje. Zato je bitno da pobeđujemo i kroz osvajanje bodova popravljamo igru. Kada sam došao, iako sam Slovenac, znao sam šta je Zvezda, ali iskreno to je stvarno pritisak... Treba da se naviknemo, a ako budemo pobeđivali pritisak će biti manji. Nadam se da će sve biti dobro" poručio je vezista vicešampiona Srbije.

Duel Crvene zvezde i Spartaka na programu je u nedelju sa početkom od 19 časova.

Ne propustite