Pečnik: "Raduje uspon u formi"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 24.08.2013.
23:50
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Slovenac Nejc Pečnik rekao je posle pobede nad Napretkom iz Kruševca da ekipa deluje uigranije i da nema sumnje da će iz meča u meč i forma nastaviti da ide uzlaznom putanjom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Junak Zvezdine pobede u Kruševcu Nejc Pečnik rekao je posle trijumfa nad Napretkom da je forma ekipe u uzlaznoj putanji i da je to logično imajući u vidu činjenicu da je tim postepeno pojačavan dovođenjem novih igrača.

"Raduje nas sve u ekipi što nam je forma očigledno u uzlaznoj liniji, i što iz meča u meč delujemo sve kompaktnije i uigranije. Razlog toga je što smo se kasnije okupili, i sada kroz prvenstvene utakmice u hodu moramo da unapređujemo i ispravljamo uočene nedostatke" rekao je strelac pobedonosnog gola u Kruševcu.

Slovenac je dodao da će pobeda nad Napretkom značiti i na planu samopouzdanja jer već za sedam dana crveno-bele očekuje ništa manje teško gostovanje Radničkom u Kragujevcu.

"Ova pobeda nam takođe mnogo znači na planu samopouzdanja, i sigurno da i sledeće nedelje idemo u Kragujevac da osvojimo tri boda" zaključio je Pečnik.

Pečniku je pogodak protiv Napretka bio drugi na tri prvenstvene utakmice, pošto je precizan bio i u prvom kolu na gostovanju Javoru.

Ne propustite