''Penali'' umesto oduzimanja licence?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.01.2012.
21:53
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

I pored činjenice da Zvezda nije ispoštovala rok koji je dobila od UEFA za izmirivanje obaveza prema bivšim igračima i trenerima, crveno-belima najverovatnije neće biti uskraćena licenca za učestvovanje u evro-kupovima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Naime, rok za izmirivanje obaveza bio je 28. januar, ali UEFA ima razumevanja za crveno-bele, obzirom da se i dalje očekuju uplate od Osasune za Dejana Lekića (550.000 evra) i kineskog Liaoninga za Miloša Trifunovića (350.000 evra).

Povoljnijem epilogu doprtinela bi prodaja još nekog od igrača koji su na izlaznim vratima, pre svih Andrije Kaluđerovića, o čijem statusu će se mnogo više znati narednih dana.

Dakle, ako novac bude pristizao prema očekivanjima, Zvezda bi ipak mogla da uskoro ispuni obaveze i tako izbegne plaćanje dodatnih ''penala''. Kako sada stvari stoje, uskraćivanje licence nije ''na dnevnom redu'' u UEFA.

Od aktuelnosti iz Zvezde i informacija o sutrašnjem zvaničnom raspisivanju izbora, koji će biti održani od 26. do 28. maja ove godine.

Članovi kluba će glasati za kandidate za predsednika i za članove Skupštine, a ukupan broj glasača biće objavljen u utorak. Pravo glasa u Zvezdi imaju svi punoletni članovi s plaćenom članarinom za 2011.

Ne propustite