Perišić: "SNS ne kupuje Radnički iz Niša"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 03.06.2013.
15:57
Izvor: Beta

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić rekao je danas da Srpska napredna stranka (SNS) neće kupiti fudbalski klub Radnički iz Niša, već da želi da mu pomogne.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Sajt Južne vesti je u četvrtak uveče preneo Perišićevu izjavu da će SNS preuzeti odgovornost za fudbalski klub Radnički i najavio je finansijsku pomoć.

"U čemu je razlika što sam ja izgovorio da stranka preuzima političku odgovornost za Radnički i onoga što je de fakto postojalo i što neko nije bio dovoljno iskren da kaže. Niti ga kupuje SNS niti se Radnički može kupiti", rekao je Perišić za Al Džaziru Balkan.

On je, takođe, tada rekao da je kandidat za predsednika kluba predsednik niške opštine Crveni Krst Darko Bulatović i da "na taj način mi stranački preuzimamo odgovornost za Radnički iz Niša".

"Radnički je klub osnovan pre 90 godina, svetle istorije i tradicije i normalno je da SNS, koja u gradu ima gradonačelnika i predsednike opština, pomogne svom klubu. Iz budžeta osiromašenog, opustošenog, koji se puni nekih 70 odsto, mi ne možemo da odvojimo više od 2,5 miliona za Radnički iz Niša", dodao je funkcioner SNS.

Skupština Fudbalskog kluba Radnički iz Niša zakazana je za sutra u 17 sati u niškoj gradskoj skupštini, kada bi trebalo da bude izabrano novo rukovodstvo kluba.

Kandidat za predsednika Upravnog odbora Radničkog je Darko Bulatović.

Ne propustite