Pešić: ''Imamo veliki motiv u Kragujevcu''

Autor: Darko Mitrović
petak 03.02.2012.
16:41
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Pred gostovanje u Kragujevcu trener Zvezde ističe da njegovu ekipu neće zavarati neočekivan poraz Radničkog od Širokog, zato poziva na oprez, ali veruje u kvalitet svog tima.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Takmičenje u ABA ligi košarkaši Zvezde nastavljaju gostovanjem u Kragujevcu.

Snežno nevreme koje je zahvatilo Srbiju primoralo je crveno-bele da na put krenu dan ranije, kako bi imali vremena da se adekvatno pripreme za ovaj susret koji je na programu u subotu od 17 časova.

Trener Zvezde Svetislav Pešić smatra da poraz i slaba igra Radničkog pre par dana protiv Širokog nisu pravi odraz kvaliteta ove ekipe.

''Formu i kvalitet Radničkog nikako ne treba posmatrati kroz taj jedan poraz. Dugo je takmičenje i takvi kiksevi su mogući. Radnički je izgubio od Širokog, ali je pobedio Partizan i Cibonu i to na strani. Zato smo svesni kvaliteta Kragujevčana, a oni su posebno opasni na svom terenu'', ocenio je Pešić.

Ipak, iskusni stručnjak veruje u svoj tim i očekuje da će Zvezda baš u Kragujevcu uspeti da popravi bilans na gostovanjima.

''Imamo veliki motiv da zabeležimo pobedu. Želja nam da još više poboljšamo našu igru i da popravimo naš bilans na strani'', poručio je Pešić.

Ne propustite