Pešić: ''Ponosan sam na igru u drugom poluvremenu''

Autor: Nenad Kotlajic
četvrtak 05.01.2012.
22:42
Izvor: Sportske.net, adriaticbasket.com

Šef struke crveno-belih, Svetislav Pešić bio je zadovoljan nakon prvog brejka koji je ostvarila njegova ekipa u sezoni. Trener Vrščana, Željko Lukajić, i pored poraza nije bio razočaran.

ABAliga
ABAliga

Povezane vesti

Zvezda je slavila u prvom meču u Novoj godini, baš kako je očekivao njen trener Svetislav Pešić. On je Bio izuzetno zadovoljan što su crveno-beli konačno stigli do prvog trijumfa u sezoni.

''Ponosan sam što smo u drugom poluvremenu preuzeli kontrolu i posle konstantnog jurenja rezultata uspeli da napravimo prvi brejk ove sezone.

Bilo je jako teško igrati protiv ekipe kao što je Hemofarm, ali mislim da je ključ bio u promeni odbrane nad Savovićem u drugom poluvremenu.

Odlučio sam da na ovom meču ne igraju Nedović i Marković, trudim se da na svakoj utakmici drugim igračima dajem šansu'', rekao je Pešić.

Željko Lukajić, trener Hemofarma nije mnogo žalio zbog poraza.

''Po ko zna koji put ponavljam da mi je čast i privilegija da treniram ovakve momke, da ih gledam kako rastu i stasavaju u prave igrače. Nije problem to što smo sada izgubili, i dalje držimo kontrolu, što se tiče ambicija.

Borimo se sa nedaćama, nikada nismo kukali, pa nećemo ni sada. Ali, smatram da neke stvari moramo da postavimo na mesto'', rekao je Lukajić.

Ne propustite