Pešić priprema Bavarce za 20.000 'Grobara' u 'Areni'

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.03.2014.
19:34
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Pred put u Beograd, na utakmicu devetog kola Evrolige protiv Partizana, trener Bajerna Svetislav Pešić očekuje veliku borbu na parketu, a atmosfera na tribinama mu je itekako poznata.

fcb-basketball.de
fcb-basketball.de

Povezane vesti

Košarkaši Partizana i minhenskog Bajerna će se u četvrtak od 20 časova i 45 minuta ponovo sresti u Top 16 fazi Evrolige, a u prethodnom duelu u Minhenu, Bavarci su bili za nijansu bolji.

Ipak, srpski stručnjak na klupi Bajerna Svetislav Pešić očekuje veoma težak posao u Beogradu, iako su crno-beli u međuvremenu izgubili realne šanse za plasman u narednu fazu takmičenja.

Kako se i očekivalo, osim kvaliteta mlade ekipe Partizana, Pešić je posebno naglasio i veliku podršku sa tribina koju beogradski crno-beli imaju u 'Areni'.

''Partizan krasi čvrsta igra u odbrani, čeka nas težak posao, a igraćemo u gradu gde je košarka sport broj jedan, možda će više od 20 hiljada navijača Arenu pretvoriti u ključali lonac.

Igrali smo veoma težak meč s Hagenom u Bundesligi, što je bila dobra priprema za nas, ali to ne pravi razliku igranja pred tri i pred 20 hiljada ljudi'',
izjavio je Pešić.

Ne propustite