Pešićev Bajern u polufinalu posle ponovljenog meča

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.05.2014.
22:36
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Bajerna iz Minhena savladali su Ludvigsburg u ponovljenom meču četvrtfinala plej-ofa nemačke Bundeslige čime su overili plasman među četiri najbolje ekipe tamošnjeg šampionata.

fcb-basketball.de
fcb-basketball.de

Povezane vesti

Izabranici Svetislava Pešića dva puta su morali da igraju četvrtu utakmicu četvrtfinala plej-ofa protiv Ludvigsburga ali su i u ponovljenom susretu bili bolji od rivala.

Nakon što je Bajernova treća pobeda u četvrtfinalnoj seriji poništena zbog greške arbitra, a samim tim i plasman u polufinale prolongiran, Bavarci su u ponovljenom duelu stavili stvari na svoje mesto.

Ekipa Svetislava Pešića slavila je u ponovljenom susretu rezultatom 68:86 (13:23, 9:22, 27:23, 19:18), čime je overila plasman u polufinale.


Bavarce su do pobede predvodili Malkom Delejni sa 25 i Deon Tomson sa 20 poena, dok je Boris Savović za 13 minuta postigao dva poena i ostvario jedan skok.

Bajern će se u polufinalu sastati sa Oldenburgom dok drugi polufinalni par čine Alba i Artland Dragonsi.

Ljubitelji košarke u Srbiji svakako će navijati da se u borbi za trofej nađu Bajern i Alba jer se na klupama tih dveju ekipa nalaze Svetislav Pešić i Saša Obradović pa bi time bilo zagarantovano da će titula otići u ruke srpskog trenera.

Ne propustite