'Petarda' Paunovićevih "Orlića"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.12.2013.
11:40
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Omladinska reprezentacija Srbije deklasirala je selekciju Moldavije u drugom meču na međunarodnom fudbalskom turniru koji se održava u Izraelu.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Izabranici selektora Veljka Paunovića upisali su drugu pobedu na međunarodnom turniru koji se održava u Izraelu.

"Orlići" su nakon "minimalca" sa domaćinom isprašili Moldaviju i slavili rezultatom 5:0 (3:0) pa će u poslednjem meču sa Nemačkom odlučivati o tome ko će biti najuspešnija reprezentacija na turniru.


Srbija je pitanje pobednika u duelu sa Moldavijom rešila već do odlaska na odmor a golove su postigli Zukanović u 8. i 26, odnosno Babić u 36. minutu. U nastavku meča Luković i Mihajlović samo su učinili pobedu ubedljivijom.

Mogao je trjumf Srbije da bude i ubedljiviji da su Radonjić, Jovanović, Gajić ili Radunović pogodili iz jedne od četiri izgledne prilike ali je i "petarda" u mreži Moldavaca bila dovoljna.

Nemačka je u drugom kolu turnira bila bolja od Izraela i slavila rezultatom 3:1 pa će Srbija sa "Pancerima" odlučivati o prvoj poziciji na tradicionalnom međunarodnom turniru.

Srbija: Radunović, Čudić (66. Radonjić), Bogosavac, Jovanović, Babić (46. Stevanović), Iličić, Mićanović, Iličić, Pantić (56. Belić), Luković (64. Gajić), Mihajlović, Zukanović (52. Radunović). Selektor: Veljko Paunović.

Moldavija: Burac, Golubev (81. Rusanc), Oancea (56. Kater), Bejan (64. Kukovej), Gritko, Makriči (46. Zagaešvili), Osipenko, Satalkin, Sevriuk (36. Kurtean), Trifan. Selektor: Ivan Testimenko.

Ne propustite