Petković: "Dobra atmosfera je naš adut!"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 10.02.2014.
15:20
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Crvene zvezde izneo je svoju ocenu do sada učinjenog na pripremama, kao i očekivanja za nastavak sezone u Jelen Super ligi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Opšta ocena urađenog u Portorožu je pozitivna, šampionat Srbije se nastavlja kroz manje od dve nedelje.

Defanzivcu Marku Petkoviću ovo su bile prve pripreme pod dirigentskom palicom Slaviše Stojanovića, obzirom da je u redove crveno-belog kluba lane stigao pri samom kraju prelaznog roka.

Kako kaže, zadovoljan je učinjenim.

"Zadovoljni smo urađenim do sada. Iza nas je težak period priprema u kome smo uspeli da ispunimo sve što smo zacrtali pre odlaska u Sloveniju. Trenerova ocena rada nas igrača je takođe veoma pozitivna.", ističe on.

Petković takođe veruje da će do prve prolećne utakmice crveno-beli biti u potpunosti spremni.

"Ostalo je još vremena da se dodatno uigramo i poradimo na finesama. Smatram da ćemo do utakmice sa Javorom biti maksimalno spremni.", istakao je Petković.

Marko Petković, poput svojih saigrača, ima veliku želju da konačno prekine post i donese trofej na Marakanu. Atmosferu u timu izdvaja kao adut.

"Prilikom dolaska na Marakanu sam istakao da želim da budem deo generacije koja će prekinuti višegodišnji post i osvojiti titulu prvaka Srbije."

"Sama pomisao na to me dodatno motiviše i inspiriše da pružim maksimum u svakom trenutku. Našim adutom u šampionskoj trci smatram i atmosferu u svlačionici. Stvorili smo izuzetnu hemiju u ekipi i smatram da će to biti naš veliki adut u prolećnim utakmicama."
, konstatovao je Petković.

Ne propustite