Petković zasenio i Del Pjera!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.04.2014.
17:36
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Nikola Petković imenovan je za najboljeg fudbalera Sidneja, što je ogromno priznanje za srpskog internacionalca koji igra u timu za koji nastupa i Alesandro Del Pjero.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Srpski internacionalac Nikola Petković izabran je za najboljeg igrača Sidneja nakon što je u dresu "Nebesko-plavih" odigrao svaki minut u svojoj debitantskoj sezoni za taj klub.

Nastupi nekadašnjeg defanzivca Crvene zvezde opisani su kao impresivni a koliko je ovo priznanje važno za Petkovića govori i podatak da je svojim partijama uspeo da zaseni i čuvenog Alesandra Del Pjera.

"Počastvovan sam što mi je pripalo ova nagrada. Mnogo mi znači to jer su za mene glasali treneri zbog čega bih želeo da im se zahvalim. Iza mene je uspešna sezona ali se nadam da ćemo naredne godine osvojiti titulu i kvalifikovati se za Ligu šampiona" rekao je Petković.

Pomenuti Alesandro Del Pjero nagrađen je "Zlatnom kopačkom", drugu godinu za redom, pošto je sa 10 golova bio najefikasniji pojedinac u ekipi Sidneja.

Podsećamo da se Nikola Petković priključio ekipi Sidneja u septembru prethodne godine a sa tom ekipom ima ugovor na još dve godine.

Ne propustite