Petkovićeva želja - Prekinuti Partizanov šampionski niz!

Autor: Beta Beta
četvrtak 29.08.2013.
17:15
Izvor: Beta

Nesuđeno pojačanje Partizana Marko Petković, na promociji u Crvenoj zvezdi nije želeo da komentariše činjenicu da je bio na pragu Humske, već je odmah počeo darazmišlja o ključnom Zvezdinom cilju - osvajanju titule.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Novi fudbaler Crvene zvezde Marko Petković rekao je danas da ne želi više da razgovara o tome zašto je odbio ponudu Partizana, iako se OFK Beograd prvo dogovorio sa crno-belima.

"Ne bih se više vraćao na to, bilo je šta je bilo, sada sam u Crvenoj zvezdi i daću sve za moj klub", rekao je Petković na promociji na stadionu Zvezde.

Petković je ranije ove nedelje odbio da predje u Partizan, iako su taj klub i OFK dogovorili transfer. Za njega je potom Zvezda platila 200.000 evra i 25 odsto od sledećeg transfera.

"Hvala OFK Beogradu, nije mi bilo ni malo lako da posle osam godina napustim klub. Voleo bih da budem deo generacije, koja će prekinuti Partizanov šampionski niz titula", kazao je Petković.

Sportski direktor Zvezde Zoran Stojadinović rekao je da do takve situacije ne bi došlo, da su crveno-beli reagovali na vreme.

"Borili smo se poslednjih par dana, na naše zadovoljstvo, a pre svega zahvaljujući Marku, on je sada igrač Crvene zvezde. Nismo bili tajanstveni, u ovom poslu igrač ima veoma bitnu reč, a njegov stav je bio da dodje u Crvenu zvezdu. Dečko je zveždaš i na nama aje bilo da li ćemo ga dovesti", rekao je Stojanović.

On je naveo da nije tajna da je OFK-u bio potreban novac.

"OFK-u su bile potrebne pare i desilo se to što se desilo. Da smo reagovali prvog dana, ništa od ovoga ne bi bilo", rekao je Stojadinović.

Petković neće moći da debituje protiv Radničkog 1923 u četvrtom kolu Super lige, pošto je na oproštajnoj utakmici u OFK Beogradu dobio crveni karton.

Ne propustite