Pilčević otišao iz Radničkog, Jovića čeka pauza

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.02.2014.
18:22
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Posle ubedljivog poraza Radničkog od Cedevite, trener Kragujevčana Miroslav Nikolić otkrio da plejmejker Radenko Pilčević više nije član njegovog tima.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Posle eliminacije Radničkog iz Evrokupa, omaleni plejmejker Radenko Pilčević je ekspresno odlučio da napusti Kragujevčane, što je posle utakmice sa Cedevitom u subotu u 'Jezeru' potvrdio i trener Miroslav Nikolić.

On je takođe otkrio da izvesno vreme neće moći da računa ni na Stefana Jovića zbog povrede, ali veruje da će se novajlija Katnić brzo uklopiti u ekipu.

''Pilčević nije odlučio da ostane kao neki drugi igrači koji su takođe imali ponudu van Kragujevca. Ostajemo i bez Jovića najmanje tri nedelje, prva je procena lekara. Sem što je dobar momak, u odbrani nam puno znači, daje nam čvrstinu, za razliku od dva-tri igrača koji slabije igraju odbranu, ali moraćemo bez njega.

Doveli smo Katnića, jako dobrog igrača. Mnogo je igrao za prvu utakmicu, ali nisam imao izbora. Marinović je preumoran, sve ga je stiglo. Katnić će tek da nam pomogne u organizaciji igre, brz je, doveli smo pravog igrača'',
izjavio je Nikolić.

Ne propustite