Pjanić provozao Milan, Roma ne odustaje!

Autor: Boris Jovanović
petak 25.04.2014.
22:39
Izvor: Sportske.net

Rimljani se poigravali sa očajnim "Rosonerima", lakih 2:0 za "Vučicu" koja je na -5 od Juventusa.

Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino
Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino

Povezane vesti

Roma je otvorila 35. kolo pobedom protiv Milana. Na kraju, bez veće muke Rimljani su slavili u meču koji je obeležio sjajan gol Miralema Pjanića.

Posle prvog poluvremena u kome je najbolju šansu imao Ljajić, domaćin je poveo u 43. minutu kada je Pjajić prošetao odbranu rivala, podsetio na golove Dijega Maradone i na kraju matirao Abijatija.

To je praktično bio uvod u Milanov kraj, Pjanić je imao još jednu šansu, na drugoj strani Milan je pretio preko Montroliva.

Ali, praktično čekalo se da Roma dotuče rivala i to se desilo sredinom drugog dela, kada je Žervinjo posle šuta Totija potvrdio pobedu domaćih.

Do kraja je Milan pokušavao da se vrati u meč, ali jasno da je Roma u ovom trenutku za dve ili tri klase jači tim, uostalom razlika od 34 boda dovoljno govori.

Slavlje na "Olimpiku" nada još greje, Roma je na -5 od lidera, Juventus u ponedeljak gostuje protiv Sasuola. Posle toga će do kraja biti tri kola, čini se da je pred Rimljanima nemoguća misija, iako u pretposlednjem kolu čekaju Juve na "Olimpiku"

Golove sa meča možete pogledati ovde.

Ne propustite