Pjetlović ne preza od konkurencije

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.06.2012.
10:49
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Reprezentativni golman Srbije Gojko Pjetlović zadovoljan je jakom konkurencijom za mesto u timu i ne sumnja da će se selektor Udovičić na OI odlučiti za najspremnijeg od trojice golmana.

waterpoloserbia.org
waterpoloserbia.org

Povezane vesti

Vaterpolo reprezentacija Srbije nalazi se na pripremama u Kranju gde tempira formu za predstojeće OI u Londonu.

Kada je pozicija golmana u pitanju, tu Srbija raspolaže sa trojicom vrhunskih čuvara mreže od kojih svaki može na pravi način da odgovori na želje selektora Udovičića.

Toga je svestan i Gojko Pjetlović koji tvrdi da Srbiji nikada nije manjkalo dobrih golmana.

"Tako je godinama, među nama je uvek bila žestoka konkurencija. Sada svako gleda da obezbedi svoje mesto u ekipi. Trojica nas je i jedino što se neočekivano zbilo uoči ovih priprema je povreda Slobodana Sora" rekao je golman Crvene zvezde.

Gojko Pjetlović zadovoljan je činjenicom da se reprezentativci nalaze na pripremama u Kranju jer im izolacija u ovom trenutku veoma prija.

Srbija će u Londonu imati veoma jake protivnike u grupnoj fazi takmičenja ali igrači izgleda nisu previše zabrinuti takvim sledom okolnosti pošto bi on mogao da ima i svoje pozitivne strane.

"U suštini, sve zavisi kako se uradi posao u grupi. Izgleda da je početak najbitniji. Po meni, četvrtfinale je prelomni deo turnira, a posle toga može da se odigra i na želju. To četvrtfinale je faza takmičenja sa najviše tenzija" istakao je Pjetlović.

Optimizam koji u ovom trenutku krasi naše vaterpoliste uliva i navijačima pozitivnu energiju podstiče na verovanje da "Delfini" iz Londona mogu da se vrate sa nekim od odličja.

Ne propustite