PL - 'Karamelama' trijumf u finišu, prva pobeda Magata, preokret VBA

Autor: Vladimir Nestorović
subota 15.03.2014.
17:59
Izvor: Sportske.net

Feliks Magat uspeo je da zabeleži prvu pobedu u Premijer ligi sa Fulamom, dok je Everton odigrao 2:1 protiv gostiju iz Kardifa. Vest Brom je velikim preokretom u drugom delu meča odneo bodove iz Velsa.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Ekipa Roberta Martineza uspela je u trileru da dođe do pobedeprotiv Kardifa, i to golom Šejmusa Kolmena u nadoknadimeča.

Everton je imao inicijativu u najvećem delu meča i prvi došao u vođstvo, preko Đerara Deulofeua, a igrao se 59. minut. Ipak, radost domaćih nije dugo trajala, pošto je nakon prekida Pitera Vitingema loptu u mrežu sproveo Sala. Konačan rezultat postavlja Kolman u 93. minutu, a sve golove sa meča pogledajte OVDE.

Fulam je uspeo da dođe do veoma važne pobede u meču protiv Njukasla, a strelac jedinog pogotka bio je Aškan Deđagah u 68. minutu, nedugo pošto je ušao na teren umesto Kasamija. Ova pobeda je prva za tim sa 'Krejven Kotidža' otkako ih je preuzeo Feliks Magat i biće im veoma važna u borbi za opstanak.

Svonsi je uspeo da prokocka prednost iz prvog dela i dozvoli Vest Bromvič Albionu da sa 'Liberti' stadiona ode sa sva tri boda. Lama je posle samo dva minuta doneo prednost domaćima, ali su gosti preko Sesenjona i Mulumbua u drugom delu igre uspeli da dođu do važnih bodova, pa je tim Pepea Mela sada pobegao iz zone ispadanja.

Ne propustite