PL - Loša partija 'Plavaca', Čelsi posrnuo na 'Selhurst Parku'!

Autor: Vladimir Nestorović
subota 29.03.2014.
17:52
Izvor: Sportske.net

Žoze Murinjo biće besan na svoje igrače posle ovako loše partije na gostovanju Kristal Palasu, a 'Plavci' su minimalnim rezultatom poraženi, pa je konačan rezultat bio 1:0.

Beta/AP Photo/Sang Tan
Beta/AP Photo/Sang Tan

Povezane vesti

Iako su svi očekivali laku pobedu 'Plavaca' na 'Selhurst Parku', protiv ekipe iz donjeg dela tabele, to se nije desilo, a na kraju su se radovali izabranici Tonija Pjulisa, menadžera Kristal Palasa.

Njegovi momci svesno su prepustili inicijativu gostima, i odlučili da svoju šansu traže iz kontranapada.

Najbolje prilike za 'Plavce' propustili su Šurle i Azar, a nakon nespretne reakcije i autogola Džona Terija u 52. minutu, na teren su po Murinjovoj zamisli ušli Demba Ba i Mohamed Salah, ali oni nisu uspeli da donesu povoljniji rezultat za Čelsi.

Ovaj kiks mogao bi dosta da košta tim iz Londona u borbi za titulu, a nakon susreta Arsenala i Mančester Sitija videćemo tačno i koliko. 'Plavci' će navijati za svoje gradske rivale, za promenu, pošto su 'Tobdžije' u puno lošijoj situaciji od Mančester Sitija.

Kiks Džona Terija možete pogledati OVDE.

U preostalim mečevima, ubedljive trijumfe zabeležili su Sautempton i Svonsi, derbi začelja između Vest Bromviča i Kardifa završen je pravom dramom i podelom bodova, a minimalnu pobedu pored Kristal Palasa upisao je i Stouk. Evo i kompletnih rezultata, kao i strelaca svih golova na današnjim mečevima Premijer lige.

Ne propustite