PL - Penali, Boni i Pjulisov Palas obeležili subotnje popodne!

Autor: Boban Filipović
subota 19.04.2014.
17:55
Izvor: Sportske.net

Kristal Palas zabeležio petu pobedu u nizu u 'malom' gradskom derbiju sa Vest Hemom u gostima, Svonsi okrenuo Njukasl u gostima, podela bodova u Kardifu i na 'Vila Parku'.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Menadžer Toni Pjulis je od preuzimanja kormila preporodio ekipu Kristal Palasa, koja je u tom trenutku bila u zoni ispadanja.

Danas su njegovi puleni slavili na 'Apton Parku' minimalcem, što im je peta uzastopna pobeda u domaćem šampionatu! Kristal Palas je prvi i poslednji put zabeležio pet trijumfa u nizu 1992. godine.

Jedini gol na meču postigao je Jedinak sa bele tačke u 60. minutu.

Njukasl je na 'Sent Džejms Parku' poveo posle 23. minuta igre golom Šole Ameobija, u poslednjim trenucima prvog dela igre Vilfred Boni donosi izjednačenje, a u sudijskoj nadondadi i pobedu Labudovima  sa penala za konačnih 1:2 i  nešto mirniju završnicu prvenstva. Napadač iz Obale Slonovače je postigao četiri gola na poslednje četiri utakmice.

Bez pobednika je završen je meč u glavnom gradu Velsa gde je gostovao Stouk. Gosti su poveli iz penala u poslednjim trenucima prvog dela igre, preko Marka Arnautovića, a Kardif je na identičan način stigao do izjednačenja posle pet minuta igre u nastavku, kada je sa bele tačke mrežu Begovića pogodio Vitingem.

Stouk se ovim bodom učvrtio u sredini tabele, Solskjerova četa ostaje u opasnoj zoni.

Na 'Vila Parku' u Birmingemu gostovao je Sautempton, gde nije bilo golova.

Golove sa svih premijerligaških mečeva pogledajte OVDE.


Ne propustite