Plej of - "Veprovi" preko "Kruna" do trofeja

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.06.2012.
11:53
Izvor: Sportske.net, saaf.rs

U subotu počinje rasplet u Superligi Srbije polufinalnim mečevima plej-ofa. Veliki šumadijski derbi igra se u Kragujevcu gde Divlji Veprovi dočekuju Kraljevačke Kraljevske Krune.

saaf.rs
saaf.rs

Povezane vesti

Prethodni vikend bio je rezervisan za poslednje kolo ligaškog dela Superlige Srbije u američkom fudbalu.

Divlji Veprovi i Kraljevske Krune plasman u plej-of obezbedili su pre poslednjeg kola ligaškog dela, a njihove pozicije na tabeli uslovile su da se Kragujevčani i Kraljevčani susretnu u polufinalu plej-ofa.

Kragujevčani su u prvom kolu Superlige savladali Kraljevčane rezultatom 32:9 ali se od tog trenutka promenilo dosta toga i gosti na sutrašnjem meču veruju da uz jaku odbranu mogu da iznenade favorizovane Veprove.

"Očekujem sjajnu igru, baš kao što je to bio slučaj i u prethodnoj utakmici. Smatram da će pobednika odlučiti odbrane, a našoj će biti još teže nego u prvom kolu, jer će napad Veprova biti jači za odličnog Džeremija Pejtona. Ipak, ne odlazimo u Kragujevac sa belom zastavicom, već ćemo pokušati da smanjimo broj grešaka i iskoristimo svaku priliku koja nam se ukaže" rekao je Igor Đoković, kornerbek Kruna.

Sa druge strane, Kragujevčani su svesni da na glavni teren "Čika Dače" sutra stiže ekipa koja se dosta razlikuje od one koja je izgubila prvi meč u ligi, pa Divlji Veprovi sa oprezom ulaze u sutrašnji meč ali puni samopouzdanja.

"Dosta toga se promenilo od otvaranja sezone i prvog susreta sa Kraljevčanima, kada su pokazali da su veoma ozbiljna ekipa sa visokim ambicijama. Od tada su iz kola u kolo sve više napredovali, pa ih nikako ne smemo potceniti. Međutim, i mi smo dosta napredovali od te utakmice, pa je naša odbrana primila najmanje poena u ligi, dok je napad najefikasniji, pa očekujem jaku i veoma interesantnu utakmicu. Nema sumnje da će ovaj polufinalni meč krasiti prava sportska atmosfera, kakva je bila u svakom od naših prethodnih susreta, i da će biti zanimljiva za gledanje, pa bih iskoristio ovu priliku da pozovem sve Kragujevčane da dođu na „Čika Daču“ i podrže nas, jer nam je njihovo navijanje neophodno. Ovo nam je ujedno i poslednji test pred finale, jer nije tajna da jurišamo na titulu koja treba da se vrati tamo gde pripada – u Kragujevac!" istakao je defanzivni bek Veprova, Srđan Đokić.

Polufinalni meč između Divljih Veprova i Kraljevskih Kruna igra se od 16 časova na glavnom terenu stadiona "Čika Dača" u Kragujevcu.

Ne propustite