PLS - Napredak kao maljem, Voždovčani i Čačani u poteri...

Autor: Boris Jovanović
subota 10.11.2012.
15:49
Izvor: Sportske.net

Vodeći timovi sigurni u 14. kolu PLS. Kruševljani pregazili Banat, sigurni "Zmajevi" i "Zebre", "Čuka" pala na Slanoj Bari...

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

U Zrenjanjinu je priča bila gotova za pola sata, Banat je promašio par šansi, Kruševljani nemilosrdni, prvo je kapiten Mirosavljević načeo domaćina, posao je završio Trujić sa dva gola, da bi u finišu, rezervista Bajić dokrajčio Banat.

Borac je na vreme poveo protiv Timoka, Rašković je otvorio Zaječarce, da bi Jeremić potvrdio pobedu.

"Zmajevi" su na BASK Areni gde igra Voždovac savladali Novi Sad sa 3:0.  Dva gola su delo iskusnog internacionalca Dušana Đokića.

Čukarički je poražen u Novom Sadu, Proleter je vodio sa 3:0, "Brđani" se prenuli, ali kasno, na kraju su ipak morali da priznaju poraz. Milanovčani su golom Ćirovića odneli bodove iz Nove Pazove, Lučanci golom Betolingara sa penala srušili Mladenovac.

Posle loše serije probudio se i Teleoptik, u samom finišu su "Optičari" stigli do pobede protiv Kraljevčana. Inđija je osvojila bodove kod kuće protiv Bežanije, dok je meč u Lazarevcu, između Kolubare i Jedinstvo Puteva završen bez pobednika.

Prva liga Srbije 14. kolo:

Teleoptik - Sloga (KV) 2:1
Voždovac - Novi Sad 3:0
Radnički (NP) - Metalac (GM) 0:1
Inđija - Bežanija 1:0
Proleter - Čukarički 3:2
Mladost - Mladenovac 1:0
Banat - Napredak 0:4
Kolubara - Jedinstvo 1:1
Borac - Timok 2:0

Na tabeli Napredak ima 35 bodova, Voždovac 29, Borac 26, Čukarički i Proleter po 23, Jedinstvo Putevi je sakupilo 22, Inđija 21, Teleoptik 20...

Ne propustite